Cadeaupakket joie de vivre

8,75

Inpakken & kaartjes. Met dit pakketje ben je voorzien van cadeaulabels, kaarten & zakjes voor een origineel cadeautje, om te geven bij mooie momenten & vrije tijd. Joie de Vivre!

Wat zit er in het doosje?

Een A6 kaart, hand geillustreerd met waterverf door Luka Jacobs. Een prachtige illustratie met de tekst JOIE DE VIVRE! Aan de achterkant van de kaart is ruimte om een persoonlijk berichtje te schrijven.

Op de pedalen: een cadeauzakje fiets om een klein cadeautje of cadeaubon (TIP: ER OP UIT bon) in te doen. Formaat: 12 x 19 cm. A6

Een cadeaulabel fototoestel, voor bij een “fotocadeautje”, voor mooie herinneringen.

Een cadeaulabel olijftak (als flessenhanger bij olijfolie), bij een uitnodiging voor een etentje.

Tuinieren plezier! Een kaart een mengsel van wilde bloemen zaden, zoals de klaproos, zandblauwtje, gele kamille, goudsbloem, lupine en phaselia.
Zaai ze, en je kan deze zomer genieten van verse bloemen uit eigen tuin. De kaart is een dubbelgevouwen A6-formaat ansichtkaart met handgetekende bloemen geïllustreerd, en geprint op hoge kwaliteit op 350 grams papier.

Museum kaart cadeau in een artistiek en uniek cadeauzakje met de mooiste kunstwerken van onze bekendste Hollandse meesters!
Formaat 17 x 25 cm (middelgroot). Kaart met het ‘Meisje met de parel’, een schilderij uit 1665-1667 van Johannes Vermeer. Formaat A6 om een persoonlijk berichtje op te schrijven.

Het pakketje is naar wens eventueel uit te breiden met vloeipapier om een fles in te verpakken en inpakpapier.

Op voorraad

Gerelateerde producten

Andere suggesties