Cadeaupakketje housewarming

Cadeaupakketje housewarming

47,50

Een nieuw (t)huis. Wat zit er in het pakketje? Een theedoek Beans. Deze theedoeken dragen het GOTS organic logo en daarnaast nog het Fairtrade keurmerk! De theedoek is van een uitstekende afdroogkwaliteit, van 100% organische katoen dus, en de afmeting is 50×70 cm.

Een kaars Ceder & Kruidnagel. Deze kaars is een harmonieuze melange van krachtig cederhout, aromatische kruidnagel en een paar druppels sinaasappel. Recycle tip: als je kaars is opgebrand, was hem dan af en je heb een prachtig glas of vul het na met de theelichtjes zonder cup! Als je de kaars uitblaast blijft deze geur absoluut nog even hangen. Een prachtige kaars om cadeau te doen. of je doet hem jezelf cadeau.

Geur: Ceder & Kruidnagel

Brandtijd: 40-45 uur

Hoogte: 80mm

Diameter: 69mm

Brandtips:

  • Knip de lont tot 4mm vóór elke branding.
  • Zet kaars op een brandbestendige ondergrond.
  • Brand de kaars niet langer dan 4 uur per keer.
  • Hou de lont in het midden van de kaars.
  • Pas op: het glas kan heet zijn.

Waarom sojawas:

  • Sojawas is een vegan en natuurlijk product
  • Sojawas kaarsen branden 30% tot 45% langer dan paraffinekaarsen
  • Er komt weinig roet vrij bij sojakaarsen.

Lont: de lonten zijn lood- en zinkvrij. Er zijn dus geen metalen aan toegevoegd. De lont is gemaakt van natuurlijke katoenen platte draden verweven met papierdraden.

De beste oliën: voor de sojakaarsen gebruikt Brandt Kaarsen oliën van de beste kwaliteit die in Europa worden gemaakt. Daarnaast zijn de oliën speciaal voor sojawas kaarsen gemaakt. Dit zorgt ervoor dat de was zich perfect kan mengen met de olie. De oliën zijn niet giftig.

LIEFKE magazine no. 4 Geduld. Liefke Magazine voldoet niet aan een standaard tijdschriftbeeld, maar kiest voor het unieke en de schoonheid van het alledaagse. Rust, Eenvoud en Natuur zijn de pijlers. Verhalen rondom een thema, items over voeding, interieur, mode, kunst en architectuur nodigen uit om anders te kijken. Achtergrondartikelen en columns geven diepgang en herkenning. En ook aan schoonheid en het speelse van het leven wordt aandacht besteedt. LIEFKE richt zich op de verhalen en het werk van medelanders, is onafhankelijk, vrij van advertenties. Klik hier voor meer informatie.

DIY: de verzendverpakking kun je gebruiken om er een mooi ingepakt cadeautje van te maken, creatief bezig zijn met mooi papier, een takje of bloem (uit de tuin).