Cadeaupakketje tuin

Cadeaubox Tuinliefhebber

35,75

Een geschenkbox voor een tuinliefhebber! Wat zit erin? Een kaart Natuur A6 (klein formaat). Aan de achterkant van de kaart is ruimte om een persoonlijk berichtje te schrijven.

De apotheek set met 3 sojakaarsen zijn perfect om cadeau te doen, aan een goede vriend(in) of aan jezelf. De sojawas kaarsen in de samplesets zijn geïnspireerd op de stijl van een vintage apotheek combineert met een modern Scandinavisch design. Zo passen de sojawas kaarsen van Brandt Kaarsen in elk interieur.  Duurzame sojawas kaarsen in de geuren van bloemen, fruit en kruiden.

Brandtijd: 10-15 uur per kaars

Hoogte: 55mm

Diameter: 51mm

Brandtips:

  • Knip de lont tot 4mm vóór elke branding.
  • Zet kaars op een brandbestendige ondergrond.
  • Brand de kaars niet langer dan 4 uur per keer.
  • Hou de lont in het midden van de kaars.
  • Pas op: het glas kan heet zijn.

De apotheek sampleset van 3 kaarsen is mooi verpakt met de geuren: (KOKOSNOOT ALOË VERA, WILD TABACCO, JASMIJN).  Alle kaarsen zijn gemaakt van 100% sojawas, biologisch katoenen lonten en de beste oliën op natuurlijke basis. (Het is ook mogelijk om in plaats van 3 kaarsen, 1 kaars te kiezen, neem dan even contact met ons op!)

Waarom sojawas:

  • Sojawas is een vegan en natuurlijk product
  • Sojawas kaarsen branden 30% tot 45% langer dan paraffinekaarsen
  • Er komt weinig roet vrij bij sojakaarsen.

Lont: de lonten zijn lood- en zinkvrij. Er zijn dus geen metalen aan toegevoegd. De lont is gemaakt van natuurlijke katoenen platte draden verweven met papierdraden.

De beste oliën: voor de sojakaarsen gebruikt Brandt Kaarsen oliën van de beste kwaliteit die in Europa worden gemaakt. Daarnaast zijn de oliën speciaal voor sojawas kaarsen gemaakt. Dit zorgt ervoor dat de was zich perfect kan mengen met de olie. De oliën zijn niet giftig.

Tuinnotitie Zadenboek. De droom van elke (moes)tuinliefhebber, met dit tuinboek heb je alles bij de hand. Zo bevat hij een ruimte waar je zaden zakjes kunt opbergen, een tuinkalender wanneer je wat moet planten en zaaien, blanco pagina’s om je moestuin te tekenen. Ook bevat dit boek per seizoen een notitiegedeelte zodat je precies kunt beschrijven wat er gebeurt of moet gebeuren in je tuin. Formaat: 31 x 24 x 2,5 cm

Een vrolijk voorjaarsdessin van kersjes. Zakjes 5 stuks met kersjes om kleine cadeautjes of kaartjes in te verpakken.  Een leuke sticker op het zakje en klaar is het cadeautje. Of het zakje als envelop gebruiken. Formaat: 12 x 19 cm.