Cadeaupakketje tuinliefhebber

Geschenkpakket Tuinliefhebber

39,75

Een geschenkpakket  voor iemand die van de tuin houd! Wat zit erin?

Tuinnotitie Zadenboek. De droom van elke (moes)tuinliefhebber, met dit tuinboek heb je alles bij de hand. Zo bevat hij een ruimte waar je zaden zakjes kunt opbergen, een tuinkalender wanneer je wat moet planten en zaaien, blanco pagina’s om je moestuin te tekenen. Ook bevat dit boek per seizoen een notitiegedeelte zodat je precies kunt beschrijven wat er gebeurt of moet gebeuren in je tuin. Formaat: 31 x 24 x 2,5 cm

Sojawas kaarsen duurzaam en natuurlijk! Vul je kamer met de warme en licht kruidige geur van CEDERHOUT en een zachte basisnoot van zoetige VANILLE. Als je de kaars uitblaast blijft deze geur absoluut nog even hangen. De Houtcollectie is geïnspireerd op een wandeling door het bos. Een prachtige kaars om cadeau te doen. Klik hier voor meer informatie over de kaars!
Een vrolijk voorjaarsdessin van kersjes. Zakjes 5 stuks met kersjes om kleine cadeautjes in te verpakken.  Of het zakje als envelop gebruiken. Formaat: 12 x 19 cm.

Alsjeblieft, een bosje bloemen! Pluk tuin in een zakje. In deze kaart zit een mengsel van wilde bloemen zaden, zoals de klaproos, zandblauwtje, gele kamille, goudsbloem, lupine en phaselia. Zaai ze, en je kan deze zomer genieten van verse bloemen uit eigen tuin. De kaart is een dubbelgevouwen A6-formaat ansichtkaart met handgetekende bloemen geïllustreerd, en geprint op hoge kwaliteit op 350 grams papier. Inclusief kraftenvelop.

Unieke A6 ansichtkaart met illustratie van een bos bloemen , geprint op 350 grams papier. Handgetekend. Inclusief kraftenvelop.