Cadeaupakketje verjaardag

Cadeaupakketje verjaardag

45,00

Een pakketje met cadeautjes, voor je verjaardag. Wat zit er in het pakketje?

Liefke Magazine no. 7: “Liefde“.

Pluktuin in een zakje. Alsjeblieft, een bosje bloemen! In deze kaart zit een mengsel van wilde bloemen zaden, zoals de klaproos, zandblauwtje, gele kamille, goudsbloem,lupine en phaselia.
Zaai ze, en je kan deze zomer genieten van verse bloemen uit eigen tuin. De kaart is een dubbelgevouwen A6-formaat ansichtkaart met handgetekende bloemen geïllustreerd, en geprint op hoge kwaliteit op 350 grams papier.

Lavendelzeep, bomvol echte lavendel en…karnemelk! De geur van lavendel werkt rustgevend, balancerend, opbeurend en brengt de geest in balans. Karnemelk verzacht en hydrateert en zorgt bovendien voor een heerlijk romige zeep. Deze zeep is heerlijk voor je handen en onder de douche! De geur: een blend van Lavendel, Rozemarijn en Cederhout.

Kaars Dennen & Amber. Deze premium sojawas is gemaakt van de olie van sojabonen en oliën van de beste kwaliteit. De lont is gemaakt van natuurlijke katoenen platte draden verweven met papierdraden. Als je de kaars uitblaast blijft deze geur absoluut nog even hangen. Een prachtige kaars om cadeau te doen.