Chocoladereep Tahin Toffee Chocolate Bar

4,50

Chocoladereep Tahin Toffee Chocolate Bar

Repen voor na het sporten, fietsen of wandelen voor een extra portie ZINK – IJZER – MAGNESIUM. Puur cacaobonen en kokosbloesemsuiker! Maar je kunt de repen natuurlijk ook gewoon eten voor de LEKKER. Of een (h)eerlijk cadeau!

BEAN TO BAR. Van boon naar chocoladereep. Gepelde cacaobonen uit Peru, worden maar liefst 72 uur gemalen in een stenen molen. Door dit proces gebeurt er van alles! De smaak verandert en de structuur. Na 72 uur hou je een heerlijke chocolade over, helemaal puur natuur, enkel kokosbloesemsuiker toegevoegd.
Rauwe chocolade heeft een ontzettende intense smaak. Daarom is deze reep 65% puur. Er wordt rekening gehouden met de NIEUWSTE OOGSTEN en de BESTE INGREDIENTEN voor deze repen. Na het eten van de repen voel je veel energie, focus, en blijheid!

Productdetails
Ingrediënten
Sesampasta, Dadelsiroop, Agave, Kokosolie, Cacaopoeder, Cacaobonen, Zeewier, Vanille
Reep gewicht:  68 gram

VEGAN – BIO – GERAFFINEERDE SUIKERVRIJ – ZUIVELVRIJ

Danielle is de kracht achter Dhana Chocolate. Al 8 jaar is haar missie de lekkerste en meest gezonde chocola maken! Alle ingrediënten zijn volledig: bio, vegan, handgemaakt, rauw, glutenvrij en natuurlijke suikers. Denk aan: cacaobonen, cashewnoten, dadels, kruiden en specerijen, en zoeten met ongeraffineerde suikers. Er komen geen hulpstoffen of andere opsmuk aan te pas. Daarnaast maken zij alles vers, dagelijks produceren zij de bonbons om de meest verse bonbons te leveren. Op de verpakking staat een houdbaarheidsdatum vermeld!

Sinds 2020 heeft Dhana Chocolate officieel het biolabel!

Uitverkocht

Gerelateerde producten

Andere suggesties