Engeltjes 6 stuks

10,75

Papieren vouwengelen

Deze engelen blijven ook na de kerst op aarde om te werken als blijdschap-, en beschermengel. “Jij bent een engel….”! In het hart op hun buik past een naam, een lief woord of een gewone groet. Wil je nog meer kwijt, dan kan dat op de achterkant van hun vrolijke jurk. De uitgestanste engel zit in een kaart (A5 formaat).

De engel kan staan en – met een touwtje aan haar vleugels – ook hangen. Er zitten zeven engelkaarten met verschillende prints in een verpakking. Met een beetje handigheid maak je van je engel een hoera-vrouwtje voor een feestelijke gelegenheid! Maak van de vleugels een jasje door ze naar voren te buigen, maak er een gaatje in en zet ze vast met een een lintje of touwtje. Staan de vrouwtjes bovenop een cake-je dan wordt haar jurk nóg mooier.

Set: 6 kaarten

Afmeting: A5 (14,8 cm, x 21 cm) gevouwen engel ongeveer Ø 6,5 cm

Eco- vriendelijk

Geproduceerd in Nederland en helemaal eco-vriendelijk. Het papier draagt het FSC-logo, is zuur- en chloorvrij. De Vega-Fast inkt is een in Nederland ontwikkelde drukinkt op basis van plantaardige oliën. De zakjes waarin de producten zijn verpakt zijn gemaakt van maismeel en composteerbaar.

Op voorraad

Gerelateerde producten

Andere suggesties