Cadeaupakketje joie de vivre

Cadeaupakketje Joie de vivre

12,50

Cadeaupakketje Joie de Vivre. Wat zit er in het doosje? Een A6 kaart, hand geillustreerd (door Luka Jacobs). Een prachtige illustratie met de tekst JOIE DE VIVRE! Aan de achterkant van de kaart is ruimte om een persoonlijk berichtje te schrijven.

Boszeep (100 gram) van BOTMA & van BENNEKOM. De Boszeep bezit de heerlijke, aardse geuren van het bos zoals dennen, cederhout, rozemarijn en eucalyptus. Een aardse zeep die je met beide benen op de grond zet. Groene klei heeft een zuiverende werking en bezit veel heilzame mineralen die goed zijn voor je huid. Deze zeep is heerlijk onder de douche en geschikt voor het zacht reinigen van het gezicht. De geur: een blend van Cederhout, Dennen, Rozemarijn en Eucalyptus.

Haverzeep (50 gram) van BOTMA & van BENNEKOM. De haverzeep is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en bestaat voor 50% uit olijfolie. Havermout zorgt voor een zachte scrub en reinigt je huid op milde wijze. Honing verwijdert vuil en onzuiverheden en maakt de huid zijdezacht. Deze zeep is vrij van etherische oliën zodat zelfs de allergevoeligste huid plezier kan beleven aan dit product. Deze zeep is ook geschikt voor het zacht scrubben en reinigen van het gezicht. De geur: Geurloos omdat er geen etherische oliën in worden gebruikt. Wel komt de geur van honing en havermout licht vrij als je de zeep gebruikt.

DIY: het verzenddoosje kun je gebruiken om er een mooi ingepakt cadeautje van te maken, creatief bezig zijn met mooi papier, een decoratie (takje of bloem uit de tuin). Het doosje past door de brievenbus!