Inpakdoek Arched Confetti Gold 50 x 50 cm

9,99

Inpakdoek Confetti Gold

Inpakken kan in papier, maar kan ook in stof. Een originele manier van inpakken én bovendien duurzaam, afvalvrij! De personen die hun presentje uitpakken, kunnen de doek achteraf hergebruiken om zelf cadeautjes in te pakken.

Furoshiki; het inpakken van cadeautjes in stof! Furoshiki, is een eeuwenoude inpaktechniek uit Japan. Het woord betekent letterlijk: inpakdoek. Je kunt hiervoor eigenlijk elke (vierkante) doek gebruiken, een theedoek, maar ook gewoon een stuk stof wat over is.

Bekijk voorbeelden HIER 

Er zijn heel veel manieren om een cadeau Furoshiki in te pakken, waarbij het er op neer komt dat je het cadeau eerst in de stof wikkelt, en daarna een knoop in de stof maakt. Je kunt het cadeau daarna nog voorzien van een bloem, koord of kadolabel.

De Japanse inpakkunst Furoshiki vereist wat oefening, maar als het het eenmaal onder de knie hebt maak je de mooiste cadeaus, zonder papier. Furoshiki inpakken, stap voor stap: klik HIER. 

De standaard formaten zijn:

  • Extra small: ca 40×40 cm: Voor cadeaus tot 20 cm lengte zoals sieraden, kleine cadeaus
  • Small: 50×50 cm: Voor cadeaus tot 25 cm lengte, zoals sieraden, kleine spelletjes, kleine cadeaus.
  • Medium: 70 x 70 cm: Voor cadeaus tot 35 cm zoals boeken, wijnflessen
  • Large: 85 x 85 cm: Voor cadeaus tot 45 cm lengte, zoals boeken, kleding, spellen en schoenen

Materiaal & onderhoud: La La Fete is gemaakt van biologisch katoen en kunnen gewassen worden op 30 graden en gestreken worden op lage temperatuur. Alle doeken worden met de hand genaaid in de sociale onderneming STUNT in Delft. Hiermee is elk product uniek en kan in maat en afwerking variëren.

Op voorraad

Gerelateerde producten

Andere suggesties