Lavendelzeep

Lavendelzeep, 50 of 100 gram

3,956,95

Wissen

De Lavendelzeep van BOTMA & van BENNEKOM zit bomvol echte lavendel en…karnemelk!!
De geur van lavendel werkt rustgevend, balancerend, opbeurend en brengt de geest in balans. Karnemelk verzacht en hydrateert en zorgt bovendien voor een heerlijk romige zeep.

Deze zeep is heerlijk voor je handen en onder de douche! De geur: een blend van Lavendel, Rozemarijn en Cederhout.

Ingrediënten: karnemelk*, verzeepte olijfolie*, verzeepte kokosolie*, verzeepte zonnebloemolie*, verzeepte shea boter, verzeepte castorolie, etherische lavendelolie*, etherische palmarosa olie*, etherische rozemarijnolie*, etherische cederhoutolie*, zoete amandelolie, actieve houtskoolpoeder, gedroogde lavendelbloemen.

* Van biologische herkomst.

Om voorzichtig kennis te maken met de zepen, zijn er ook stukjes zeep van 50 gram beschikbaar. De zeep wordt in een doosje verpakt.

Over Botma & van Bennekom

Botma & van Bennekom is opgericht door Rianne Botma en Simone van Bennekom. De zepen zijn gemaakt met liefde voor de natuur én met liefde voor de huid. Aangezien je huid je grootste orgaan is, is het belangrijk om huidverzorgingsproducten te kiezen die ook daadwerkelijk iets goeds voor je huid kunnen betekenen. Om deze reden zijn producten van Botma & van Bennekom helemaal natuurlijk. Dit betekent dat de zepen geen parabenen, sodium lauryl/laureth sulphate (SLS) en synthetische geur- en kleurstoffen bevatten.

Botma & van Bennekom werken alleen met plantaardige oliën en boters. Denk hierbij aan olijfolie, kokosolie, shea boter en amandelolie. Stuk voor stuk ingrediënten die je huid mooi en gezond maken en houden. Om de zepen een heerlijke geur te geven worden uitsluitend biologisch gecertificeerde, milde etherische oliën gebruikt. Deze zijn food grade en kunnen dus zelfs in eten gebruikt worden. Dit maakt de zepen ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid.
De natuurlijke, aardse kleuren worden verkregen door het gebruik van verschillende soorten klei, tarwegras, actieve houtskool- en cacaopoeder.

De producten van Botma & van Bennekom zijn heerlijk in gebruik, maar dragen ook bij aan een zero-waste en plasticvrije levensstijl. Wil je minder plastic flessen in de badkamer? Dan zijn de handgemaakte biologische zepen een goed alternatief.