Liefke Magazine no. 7

7,50

LIEFKE magazine voldoet niet aan een standaard tijdschriftbeeld, maar kiest voor het unieke en de schoonheid van het alledaagse. In plaats van alles in te kleuren gaat ze liever voor denkwit – op de bladzijden en in ons hoofd. Rust, Eenvoud en Natuur zijn de pijlers. Verhalen rondom een thema, items over voeding, interieur, mode, kunst en architectuur nodigen uit om anders te kijken. Achtergrondartikelen en columns geven diepgang en herkenning. En ook aan schoonheid en het speelse van het leven wordt aandacht besteedt. LIEFKE richt zich op de verhalen en het werk van medelanders, is onafhankelijk, vrij van advertenties.

Liefke no. 7 Liefde

Het hangt in de lucht. Zit in ons hart. Altijd. Overal. Als een zacht briesje, een kleine aanraking. Een licht en tintelend gevoel, zorgeloos en even los van de wereld. Soms zo dichtbij en soms onbegrijpelijk ver weg.

In onze zevende editie duiken we in de liefde. Een thema van elke dag en onlosmakelijk verbonden met het leven. Maar wat is liefde eigenlijk en waarom kunnen we niet zonder? Hoe uit liefde zich in ons leven en hoe komt het dat zij soms zo pijnlijk is?

Hoe langer we nadenken over liefde, hoe meer vormen en facetten ze van zich laat zien. Een duik in de liefde is een duik in onszelf, in momenten, in mensen en in ons hart.

Vanuit liefde voor ons vak maakten we deze nieuwe editie. Maar ook vanuit zelfliefde, waardoor we durven zien dat perfectie niet bestaat. En misschien wel het belangrijkste, met liefde voor jou – omdat jij als lezer ons magazine bestaansrecht geeft.

Pagina’s: 160
Formaat: 21 x 27 cm
Taal: Nederlands

Papier: houtvrij offset
Afwerking: genaaid gebrocheerd

ISSN: 2543-0939

Pluspunten:
+ voelt aan als een boek
+ geen advertenties of gesponsorde content
+ eigen uitgave, kleine oplage
+ veel witruimte en eigen fotografie
+ wordt zo duurzaam mogelijk geproduceerd

Uitverkocht

Gerelateerde producten

Andere suggesties