Ontdek Yumeko

Duurzaam beddengoed

Wil jij duurzaam beddengoed kopen? Dan moet je bij Yumeko zijn. Yumeko verkoopt bedlinnen zoals hoeslakens, kussenslopen en dekbedovertreksets van de beste kwaliteit biologisch katoen of linnen. Waar mogelijk hanteert Yumeko voor hun producten een keurmerk. Bovendien zijn alle producten van Yumeko eerlijk geproduceerd in transparante ketens. Neem snel een kijkje!

Ecologische dekbedovertreksets

De duurzame dekbedovertreksets van Yumeko zijn gemaakt van hoge kwaliteit biologisch katoen of gewassen linnen. Waar mogelijk heeft ons katoen een GOTS en/of Fairtrade keurmerk waarbij strenge eisen worden gesteld aan het productieproces en arbeidsomstandigheden. Ga jij voor zacht velvet flanel of een andere kwaliteit biologisch katoen? Of heb je liever een dekbedovertrek van luchtig linnen? Alle kwaliteiten zijn beschikbaar in diverse maten. Een populaire maat voor 2 personen is bijvoorbeeld het dekbedovertrek 240×220.

Duurzame dekbedden

Dekbedden van Yumeko worden op eerlijke wijze geproduceerd in een transparante keten. Bij Yumeko koop je dekbedden gemaakt van duurzame en natuurlijke materialen. Waar mogelijk hanteren wij een keurmerk voor onze producten. Zo dragen de biologisch katoenen tijken van alle dekbedden het GOTS keurmerk, wat betekent dat er strenge eisen zijn op het gebied van milieu en dierenwelzijn bijvoorbeeld. Ons eenden- en ganzendons heeft het Downpass keurmerk. Neem eens een kijkje bij onze diverse eenpersoons dekbedden en tweepersoons dekbedden, een populaire maat is bijvoorbeeld het 200 x 220 dekbed en het lits jumeaux dekbed.

Duurzame kussens

Bij de productie van onze kussens hanteren wij strenge eisen op het gebied van milieu, mens en dier. Waar mogelijk hanteren wij keurmerken. Een hoofdkussen van Yumeko is gemaakt van de beste kwaliteit ecologische materialen. Je kunt kiezen uit donzen kussens, wollen kussens, natuurlatex kussens of kapok kussens. Ieder materiaal heeft z’n eigen specifieke eigenschappen. Kom eens langs in onze showroom om een kussen uit te proberen. Onze klantenservice adviseert u graag.

Badgoed