Original Deluxe Golden Box Chocolate

15,65

Box met een mix van 10 verschillende bonbons. 

Geniet van een mooi moment, met een kopje koffie of thee met een (h)eerlijke bonbon. Samen eten, een heerlijke bonbon als afsluiting bij een etentje. Een box om cadeau te doen, of je doet hem jezelf cadeau.

Box met een mix van 10 verschillende soorten bonbons. Aan de binnenkant vind je een flyer met de soorten die in de box kunnen zitten.

In deze BOX:
– Orgasmic Truffle
– Pure Truffle
– Love Potion
– Bergamot
– Hazelnoot Truffle
– Toffee
– Tangy Orangy
– Orange Blossom Bounty
– Coconut Cardamom
– Maanzaad Citroen
Alle bonbons zijn vrij van geraffineerde suikers, zuivel en gluten!

Productdetails
Ingrediënten
Cacao, cashewnoten, kokosnoot, kokosolie, kokosbloesemsuiker, agave, berkensuiker, rode bietenpoeder, hazelnoot, cayenne, macapoeder, bergamot, tahin

Allergenen
noten, pinda

Danielle is de kracht achter Dhana Chocolate. Al 8 jaar is haar missie de lekkerste en meest gezonde chocola maken! Alle ingrediënten zijn volledig: bio, vegan, handgemaakt, rauw, glutenvrij en natuurlijke suikers. Denk aan: cacaobonen, cashewnoten, dadels, kruiden en specerijen, en zoeten met ongeraffineerde suikers. Er komen geen hulpstoffen of andere opsmuk aan te pas. Daarnaast maken zij alles vers, dagelijks produceren zij de bonbons om de meest verse bonbons te leveren. De chocola is 2 tot 3 maanden houdbaar, onder koele/droge omstandigheden.

Sinds 2020 heeft Dhana Chocolate officieel het biolabel!

 

Uitverkocht

Gerelateerde producten

Andere suggesties