Over ons

Wij  (Hetty & Theo) leven een bewust leven, genieten van mooie momenten, met onze kinderen en kleinkinderen, van mooie spullen om ons heen. Fotograferen van al dat moois doen we graag. We houden van de natuur, gezond leven en gezonde voeding vinden we belangrijk. We bakken bijvoorbeeld altijd zelf ons zuurdesembrood (familietraditie!). De zee blijft een van onze favorieten (dit zie je terug aan “de golven” bij het ontwerp van de website).  

Tijd heb je maar één keer. Vier de MOOIE MOMENTEN. Vier de mooie momenten met een mooi ingepakt (h)eerlijk cadeautje. Creatief bezig zijn, en geniet van het geven van een mooi cadeau aan iemand. Persoonlijk, een cadeau waar degene wat aan heeft, met een handgeschreven berichtje of kaartje, een bloem of tak uit de tuin.  

AFSCHEID & HERINNERING Iedereen maakt het mee. Afscheid van een dierbaar iemand. Een kaars aan voor jou, een kaartje om te laten weten dat je aan iemand denkt. 

Waar een deur sluit, gaat een andere open. Nieuwe uitdaging!

Een winkeltje van ons samen, (De stijl:) Stijlvol & eenvoud!

Hier vind je producten  gebaseerd op de natuur, natuurlijke materialen, (hand)gemaakt of ontworpen in Nederland. Van creatieve (kleine) ondernemers met passie, een verhaal.

Vol:
“meer met minder..” hier kies ik bewust voor. Ik verkies mooi boven veel !

Kom gerust een keertje terug!

Groetjes Hetty

Over ons 3
Wandelen in de mist