Theedoek verpakkingsdoek bruin linnen 50 x 70 cm

19,95

Inpakken kan in papier, maar kan ook in stof. Een originele manier van inpakken én bovendien duurzaam, afvalvrij! De personen die hun presentje uitpakken, kunnen de (thee)doek achteraf hergebruiken om zelf cadeautjes in te pakken of de theedoek gebruiken in de keuken.

Tip: nieuw (t)huis, geef je cadeautje verpakt in een theedoek. Deze theedoek van ruw linnen met grafische print is een mooie aanvulling in je keuken. Voor het drogen van grote gerechten is deze theedoek minder geschikt. Niet warmer wassen dan 40 graden. Maat: 50×70 cm.

Furoshiki; het inpakken van cadeautjes in stof! Furoshiki, is een eeuwenoude inpaktechniek uit Japan. Het woord betekent letterlijk: inpakdoek. Je kunt hiervoor eigenlijk elke (vierkante) doek gebruiken, een theedoek, maar ook gewoon een stuk stof wat over is.

Bekijk voorbeelden HIER 

Er zijn heel veel manieren om een cadeau Furoshiki in te pakken, waarbij het er op neer komt dat je het cadeau eerst in de stof wikkelt, en daarna een knoop in de stof maakt. Je kunt het cadeau daarna nog voorzien van een bloem, koord of kadolabel.

De Japanse inpakkunst Furoshiki vereist wat oefening, maar als het het eenmaal onder de knie hebt maak je de mooiste cadeaus, zonder papier. Furoshiki inpakken, stap voor stap: klik HIER. 

Dit artikel wordt handgemaakt. De levertijd kan hierdoor langer duren en is afhankelijk van het productieproces.

Uitverkocht

Gerelateerde producten

Andere suggesties